Ketchup de casa

de mihaelar63 in Conserve, 3 Oct 2011 | 7634 vizualizari

 

Acest Kethchup esta atat de reusit incat a primit 5 stele Andrei .
Andrei a spus ca e divin si l-as putea numi ,, Ketchup-ul zeilor'' , deoarece doar ambrozia e mai buna .!!!

 

INGREDIENTE

  • 3 l suc rosii proaspat
  • 2 kg  gogosari + Kapia macinati.
  • 5 linguri sare mare neiodata 
  • 5 catei usturoi pisati
  • 5 linguri zahar brun
  • 100 ml otet
  • 1 borcanel mustar iute cu hrean
  • 2 fire telina verde
  • 2 fire busuioc verde
  • 2 fire cimbru verde
  • 2 tulpini marar uscat
  • 2 lingurite piper macinat
  • 2 lingurite chimen macinat
  • 2 lingurite oregano macinat
  • 2 ardei iuti
  • 2 lingurite  scortisoara macinata
  • 1 lingurita coriandru macinat
  • 1 lingurita ienibahar macinat
  • 3 foi dafin
  • 2 plicuri conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ketchup de casa:

 Puneti la fiert intr-o oala incapatoare toate ingredientele .

Lasati la fiert , foc mic  o ora .

Mie nu mi-au scazut foarte mult , gogosarii si Kapia au fost ,, carnosi '', ketchup-ul obtinut e de consistenta buna .

 Conservantul il puneti la sfarsit .

 Spalati din timp sticlute [ eu am avut de Tedi ].Am obtinut 15 sticle .

Puneti Ketchup-ul in sticlele uscate , infiletati si le puneti la dunst uscat sa se odihneasca intre  paturi si plapumi cam 2 zile .

 Serviti   bunatatea cu ce doriti , eu am folosit deja ca marinata la parjoale .

TIPS-URI

1

 Aveti incredere in preferintele  proprii si creativa Kethcup-ul  personalizat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

nadina73 1

28.10.2011, 17:01

Iubita m-ai convins si pe mine.Cu toate ca am facut ,bine dupa alta reteta si ai mei nu au fost incatati deloc in fine nu sa aruncat,dar am cumparat din comert cu o gramada de (E-uri)cica "e mai bun mama cel din magazin ca cel facut de tine".Sa sti ca am sa incerc

oana88 1

17.08.2014, 22:17

Buna Mihaela!
Am o intrebare telina si cimbrul verde s-au "descompus" la fierbere sau le-ai bagat la blender? (banuiesc ca nu ti-au ramas betele cimbrului in sos )

mihaelar63 1

28.08.2014, 14:27

Oana , dupa fierbere m scos ce a mai ramas din tulpinite

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Muratura de ardei umpluti cu varza